Ga naar de inhoud

Bekijk hier al onze prachtige poppentheaters

In te zetten voor nagenoeg alle doeleinden.

Candyland theater

Precies tussen twee bomen ligt Candyland. Eén van onze mooiste poppentheaters, en een waar paradijs voor kinderen. Voorafgaand aan de voorstelling raakt het publiek er niet over uitgepraat. Alles ziet er zo lekker uit. De taart met de limonadefontein, de ijsbloemen of de zuurtjesboom. Waarvan zou jij het eerste snoepen?

Met een breedte van 3 meter en een hoogte van 2 meter is dit een prachtig thuis voor onze grote poppen.

Poppentheater groot.

We hebben diverse poppentheaters. Maar dit is toch wel een echte eyecatcher. Een gloednieuw poppentheater. Een poppentheater dat zo uit de Efteling lijkt te komen. Geschikt voor vele binnen locaties.

Met 4 meter breedte en 2,5 meter hoogte is dit een poppenkast dat met recht een poppentheater genoemd mag worden!

Poppentheaters

Poppentheaters voor in de buitenlucht

In principe spelen we al onze buitenvoorstellingen vanuit ons bustheater. Is er erg weinig ruimte? Dan kunnen we ook met ons prachtige sterrentheater (zie verder op deze pagina) buiten spelen. Tevens hebben we ons pagodetheater beschikbaar.

Het bustheater is 2,5 meter breed en 2,3 meter hoog. Hou een diepte van 5 meter aan. Het sterrentheater is een stuk kleiner: 1 meter breed en 2 meter hoog met een diepte van 1,5 meter. Voor het pagodetheater hebben we 5×5 meter nodig.

Het Sterrentheater

Deze poppenkast is klein maar ontzettend fijn! Vol met gekleurde sterren en met een gouden afwerking. Geschikt voor elke gelegenheid. En zoals je ziet hebben we zelfs een speciale site voor dit poppentheater. Zo leuk vinden we hem!

Het poppentheater is 1 meter breed en 2 meter hoog. We hebben een minimale diepte nodig van 1,5 meter.

Poppentheaters

Pipo Poppenkast

Van al onze poppentheaters is deze ook weer een poppenkast waar we erg trots op zijn. Een echte pipo wagen! Een kleurrijk poppentheater dat al voordat de show begonnen is een attractie op zich is.

5 meter breed, 2,5 meter hoog en 3 meter diep.

Het Regenboogtheater

Zit jouw lievelingskleur in dit poppentheater? Ik weet het wel zeker! In deze bontgekleurde poppenkast beleven onze poppen de allerleukste avonturen!

3 meter breed, 1,5 meter diep en 1,80 hoog.

Het Velourstheater

Rood velours hoort natuurlijk bij theater. Voor de echte theaterliefhebber hebben we daarom ons velourstheater. Ook zeer geschikt voor poppenkastvoorstellingen tijdens de Sinterklaas en Kersttijd!

3 meter breed, 1,5 meter diep en 1,80 hoog.

Kijk hier voor een video indruk