Ga naar de inhoud

Wat vindt men van onze poppenkastvoorstelling?

Vanzelfsprekend vinden wij het ontzettend belangrijk dat de toeschouwer, en daarmee de boeker, meer dan tevreden is over elke poppenkastvoorstelling die we spelen. Daarom vragen we altijd om feedback. Tot ons grote plezier krijgen we zonder uitzondering positieve reacties.

Hieronder enkele van onze reviews:

poppenkastvoorstelling

Deze boeker was een bibliotheek. We speelden daar met ons regenboogtheater:

str

Hij heeft een geweldig poppentheater uitgevoerd! Er was sprake van veel interactie tussen de poppenspeler en de kinderen. De bekende meezing liedjes zorgde voor een aangename afwisseling. De duur van de show was perfect voor de spanningsboog van de jonge kinderen. Poppenkast.nl/Theater Fantast is zelfvoorzienend en staat zelfs open voor aanpassingen in het vaststaande programma…… Echt een aanrader!

Bij deze boeker, een basisschool, speelden we vanuit ons bustheater:

str
poppenkastvoorstelling

Men heeft een geweldige poppenkastvoorstelling gegeven vanuit de theaterbus. Heel professioneel en interactief met de kinderen. Iedereen, ook de volwassenen hebben ervan genoten. Voor de grotere kinderen verzorgde Rogier een goochelshow, ook weer heel professioneel en interactief.
Zeker een aanrader, wij gaan zeker nog een keer boeken en genieten van zijn voorstellingen!

Bij deze boeker, het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, verzorgden we een live online poppenkastvoorstelling:

poppenkastvoorstelling
str

Voor de kinderen van collega’s van het NKI-AVL heeft Poppenkast.nl /Theater Fantast afgelopen week tweemaal een poppentheater voorstelling gespeeld, online. Het was ontzettend leuk, knap en kleurrijk in elkaar gezet! Ondanks het gegeven dat het online was, weet de poppenspeler toch interactie aan te brengen tussen en met de kinderen. Kids hebben genoten en actief meegezongen en gedanst! Communicatie vooraf was prettig, helder en snel. Aanrader!

Deze boeker was een particulier, en boekte een voorstelling thuis:

poppenkastvoorstelling
str

Geweldige poppenkast-show thuis gehad op de kinderverjaardag van ons zoontje. Alle kinderen genoten zichtbaar en zullen het er nog lang over hebben. Complimenten op de professionele uitvoering en uitrusting, heldere e-mails vooraf en prettige contact.

Deze boeker was een bedrijf. We speelden daar met ons candyland theater:

poppenkastvoorstelling
str

Met het paasfeest op het Hubrecht Institute, van de voorstelling ‘Help! Er zit een krokodil in ons bos…’ mogen genieten. Wat een heerlijke voorstelling! De kinderen deden enthousiast mee en gingen helemaal op in het verhaal. Ze stonden voor de poppenkast te zingen en te dansen, zelfs de ouders deden vrolijk mee. Poppenkast.nl/Theater Fantast is zeker een aanrader voor een groep kinderen van verschillende leeftijden. Het contact met Rogier ging ook heel ontspannen en soepel.

Bij deze boeker, een basisschool, speelden we een poppenkastvoorstelling en een magicshow:

poppenkastvoorstelling
str
poppenkastvoorstelling

Vandaag was Rogier van Poppenkast.nl/theater Fantast bij onze school op visite.
Hij kwam in de avond; na ons kerstdiner. Ondanks het tijdstip (de avond duurde van 19:00 tot iets na 20:00 uur) waren de kinderen ontzettend enthousiast en werd alle slaap overboord gezet om te kunnen genieten van de magic show. Van 4- tot en met 12-jarigen; alle kinderen deden mee en genoten van de grapjes en trucs.
Daarna nog het poppentheater over de kerstboom die wel eens iets anders wilde, maar uiteindelijk gelukkig toch terug ging naar het huis waar hij begon (‘Kerstbomen dromen’). Bomvol liedjes, lichtjes, grapjes en als kers op de taart: sneeuw! Ook nu waren alle kinderen, van jong tot oud, betoverd door wat ze zagen.

Deze voorstellingen waren hilarisch (ook voor de aanwezige volwassenen), gezellig, muzikaal, verrassend en bovenal enorm interactief.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een ieder Poppenkast.nl/Theater Fantast kan aanraden. Rogier denkt met je mee en alles is mogelijk! Kortom; heerlijke voorstellingen van een heel prettig persoon en zeker voor herhaling vatbaar!

Poppenkastvoorstelling van poppenkast.nl

Met poppenkast.nl spelen wij een poppenkastvoorstelling op iedere locatie. We doen dit ook vanuit Theater Fantast voor theaters, bedrijven, instellingen, kinderdagverblijven, BSO’s, basisscholen enzovoort. Vanuit Poppenkastthuis.nl bedienen we met name de kinderpartijtjes en andere particuliere gelegenheden.

We spelen ook heel veel goochelshows door het hele land. Onze kindergoochelaar speelt zijn goochelshows op maat voor particulieren via kindergoochelaar-thuis.nl en voor alle andere gelegenheden via kidsgoochelaar.nl.