Ga naar de inhoud

Poppentheater online

Poppentheater via je scherm

Kijk hier voor een impressie

Professioneel online poppentheater

Soms is het niet mogelijk om jouw toeschouwers bij elkaar in 1 ruimte te krijgen. Of soms is er simpelweg de voorkeur om een voorstelling online te brengen. Ook dat kunnen wij verzorgen!

poppentheater
poppentheater

Wij hebben een uitstekend ingerichte studio van waaruit wij onze poppentheater voorstellingen naar je toe kunnen zenden. Dit kan zowel live als semi-live. Het verschil? Live is realtime. Jij en je toeschouwers kijken naar een voorstelling die wij op dat moment ook echt voor jullie spelen. En jullie kunnen niet alleen ons zien, maar wij zien jullie ook! Zo wordt de interactie ook tijdens een liveshow gegarandeerd.

poppentheater

Een Semi-live poppentheatervoorstelling wordt speciaal voor jullie van te voren opgenomen. Met jullie wensen en input nemen wij een poppentheater voorstelling op die jullie op elk ogenblik kunnen bekijken via een geheime link die enkel voor jullie bestemd is.

Naast dat wij interactie kunnen garanderen bij onze live en semi-live shows, is onze studio speciaal voor dit doel aangelegd. Met high-definition camera’s voor spatzuiver beeld, en spraak en muziek in cd kwaliteit.